Nanouk en Romelu zijn niet meer ter adoptie!!

Nanouk en Romelu

Maak kennis met Nanouk en Romelu, een ondeugend duo dat je hart zal stelen! Deze schattige kittens zijn broer en zus, afkomstig uit een nestje van vijf. Hoewel ze veel gemeen hebben, hebben ze elk hun eigen unieke persoonlijkheden.

Nanouk is een klein speelbeestje. Ze houdt ervan om achter haar speeltjes aan te rennen en te ravotten met haar broer Romelu. Ze is erg zelfstandig en avontuurlijk, altijd op ontdekkingstocht in de wereld om haar heen. Hoewel ze wat schuwer is en nog niet graag geaaid wordt, is ze nieuwsgierig en laat ze langzaam maar zeker haar vertrouwen groeien.
Romelu, de speelse broer, heeft ook wat tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen. Maar met geduld en liefde zal hij geleidelijk aan meer genegenheid tonen. Hij kijkt naar zijn zusje op en samen kunnen ze urenlang spelen. 
 

Nanouk en Romelu eten op dit moment nog niet zelfstandig. Afhankelijk daarvan zal de vertrekdatum bepaald worden, dit zal ten vroegste 10 juli zijn. Heb jij veel plek en een tuin en ben jij op zoek bent naar een energiek en avontuurlijk duo dat je dagelijks zal laten glimlachen, dan zijn Nanouk en Romelu de perfecte keuze. Met een beetje geduld en liefde kunnen ze uitgroeien tot jullie heerlijke nieuwe levensgezellen. 

Wil je Nanouk en Romelu adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier