Nox is niet meer ter adoptie!!

Avonturier Nox

Maak kennis met Nox, het kleine wonder uit een nestje van vijf. Nox is een kitten met een grote persoonlijkheid en een onafhankelijke geest. Hij houdt ervan om de wereld om zich heen te verkennen en is altijd op zoek naar avontuur.
 
Nox is al mooi zelfstandig en heeft een eindeloze energie. Hij is altijd bezig met het najagen van speeltjes en het verkennen van zijn omgeving. Hoewel hij geniet van aaitjes en strelingen, geeft hij de voorkeur aan spelletjes en actieve bezigheden. Een ander jong kattenvriendje in huis en een tuin om te verkennen zijn dus een must.
 
Met geduld en vertrouwen kun je Nox echter laten ontspannen en genieten van knuffels en aandacht. Hij heeft wat tijd nodig om zich volledig op zijn gemak te voelen, maar zodra het vertrouwen er is, zal hij zeker genieten van de genegenheid die je hem biedt.
 
Nox kan goed overweg met andere katten. Samen zullen ze de dag vullen met spelen, ravotten en elkaar vermaken. Hij mag vertrekken vanaf 10 juli, dan is hij ongeveer 12 weken jong. Als je op zoek bent naar een zelfstandig, speels en sociaal kitten, en je hebt al een jong, sociaal katje in huis dan is Nox de perfecte match voor jou.

Wil je Nox adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier