Nuka en Yara zijn niet meer ter adoptie!!

Nuka en Yara

Hallo allemaal! Ik ben ‘floddermie’ Nuka van ongeveer één jaar oud en samen met mijn dochtertje Yara van 12 weken zoek ik een nieuwe thuis. Ik ben een jonge mamapoes maar speel nog even graag met de hengel, balletjes,.. als mijn kleine pagaddertjes. Komen knuffelen vind ik echt tof, ik kronkel langs je benen en liefst van al kom ik naast je in de zetel liggen voor een lekker lang aaitje.

Mijn dochter Yara heeft toch ook wat van dat knuffelgen meegekregen want ook zij kan hier erg van genieten. Het liefst van al loopt ze een hele dag achter balletjes aan, kruipt ze door de tunnel en klimt ze op de krabpaal, maar als ze moe is liggen we graag samen in een mandje. Een tuintje zouden we wel fijn vinden en kindjes om mee te spelen is geen probleem.

Wil je Nuka en Yara adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier