Oreo is niet meer ter adoptie!!

Olijke Oreo

Hoi! Ik ben Oreo, een knappe kater van 6 jaar oud met een prachtige zwarte vacht. Ik ben een echte knuffelkont en lig het liefst dicht tegen je aan op de zetel en kom je met plezier vergezellen tijdens het thuiswerken. Ik geniet ervan om dichtbij je te zijn, al kan ik evengoed genieten van dutjes in mijn mandje.

Bij nieuwe mensen ben ik in het begin nog wat angstig en ook van kleine geluiden kan ik af en toe schrikken en wegvluchten, al kom ik nadien even snel weer bij je liggen alsof er niets gebeurd is. Door wat ik eerder al heb meegemaakt, heb ik heel af en toe een beetje moeite met stabiel wandelen en waggel ik een beetje. Dit ziet er soms een beetje grappig uit, maar dat is ook deel van mijn charme! Alhoewel ik het buitenleven ken, ben ik zeker ook gelukkig als binnenkat en dat is dus wel veiliger voor mij. Een afgesloten tuintje kan me waarschijnlijk ook wel bekoren.

Spelen is iets minder mijn ding, maar als je een laser voor me hebt, vind ik dat geweldig om achteraan te rennen! Verder ben ik echt ontzettend lief en een echte goedzak. Ik krab of bijt nooit, dus ik ben een prima match voor gezinnen met kleine kinderen. En als het op eten aankomt, ben ik ook een echte modelkat. Ik maak mijn bakje altijd keurig leeg. Flink, toch?

Dus, als je op zoek bent naar een knappe knuffelbeer die graag bij je is en je hart verovert, kom dan snel kennismaken! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten! Rrrrrrr!

Wil je Oreo adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier