Paulette is niet meer ter adoptie!!

Prachtige Paulette

Maak kennis met Paulette, de liefste mamapoes die je ooit zult ontmoeten! Paulette is op zoek naar een liefdevolle thuis waar ze overladen zal worden met aaitjes en lekkere (en veel) maaltijden.  

Paulette is een rustige moeder van 3 jaar die haar 5 kittens grootgebracht heeft met liefde en toewijding. Nu is het haar beurt om in de watten gelegd te worden. Ze houdt ervan om geaaid te worden en geniet van elke streling. Paulette kan goed overweg met andere katten, dus een ander katje in huis mag zeker. Op dit moment toont ze geen interesse om te spelen maar dat kan nog komen als ze eindelijk het rijk voor haar alleen heeft en niet meer permanent mama moet zijn.
 
Er is 1 ding waar Paulette echt heel erg dol op is: eten! Alles wat er maar te smikkelen valt, lust zij ook. Ze zal niet nalaten om je boterham van je bord te stelen, het vlees uit het pak te halen of met het potje americain te gaan lopen.   

Paulette is vanaf 10 juli klaar om haar pootjes te zetten in een warm en gezellig thuis en heeft geen behoefte aan een tuin. Ze is gezond en volledig in orde met haar vaccins. Ben jij op zoek naar een trouwe kattin die je hart zal veroveren met haar tederheid en charme? Aarzel dan niet langer en geef Paulette de kans om jouw leven te verrijken met haar knuffels en levenslust!

Wil je Paulette adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier