Pinda en Bouilli

Pinda en Bouilli
 
Wij zijn Pinda en Bouilli, twee dikke vrienden van ongeveer 3 à 4 jaar oud.
Allebei zijn we speelse, jonge rakkers. Onze opvangmama zegt altijd dat wij verbouwers zijn, onze kamer ziet er elke keer anders uit als ze binnen komt. Een handdoekje op de grond gooien hier, een kooitje verplaatsen daar, wat karton in het rond strooien et voila, opnieuw ingericht! 
 
In het begin zijn we allebei serieus op onze hoede. Ons vertrouwen moet je winnen met geduld, kleine stapjes en lekker eten. 
Maar boy oh boy, als je ons een beetje tijd en liefde gunt, worden we heerlijk sociale katjes die kunnen genieten van aaitjes, hevige kopjes en lekkere ronksessies. 
We zijn (nog) geen schootkatten, dat kennen we gewoon niet. Maar wanneer we jou vertrouwen kunnen we verder werken aan nieuwe dingen leren kennen. Dat gaat tot nu toe best goed. 
 
Bouilli is een echte Bourgondiër, eten is zijn leven en bedelen voor eten zijn favoriete bezigheid. Je kan met hem in de buurt dan ook echt niks op tafel laten liggen (hij pakt het desnoods zelf uit). Zijn favoriete spel (om al dat eten te compenseren) is achter een veter of touw rennen, daar kan je hem een groot plezier mee doen.
 
Pinda zijn vertrouwen is iets moeilijker te winnen omdat hij doof is. Daardoor verschiet hij vaker (omdat hij niets hoort aankomen) en mag hij zeker ook nooit buiten. Maar met Bouilli aan zijn zijde heeft hij ook al snel geleerd dat mensen best ok zijn. Pinda is supernieuwsgierig en superonhandig (voor een kat dan toch). Omdat hij het niet hoort als er iets naar beneden valt, stoot hij nogal vaak dingen om “zonder het te merken”. Pinda is eerder een kieskeurige eter qua natvoer, maar zijn basisvoer eet hij met smaak op. En zijn favoriete sport is hengelen met de pluim. 
 
Hebben jullie voor ons een leuke thuis zonder jonge kindjes, zonder andere katjes en met voldoende geduld om ons vertrouwen te winnen? 
Een thuisje waar we voor altijd lekker binnen mogen vertoeven? 
Zo ja, kom dan eens op bezoek om ons te leren kennen! 

Wil je Pinda en Bouilli adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier