Pugsley is niet meer ter adoptie!!

Poezelige Pugsley

Hallo lieve kattenvrienden! Mag ik mij even aan jullie voorstellen?

Ik ben Pugsley, een super koddig katertje van ongeveer 9 maanden oud. Toen ik werd binnengebracht bij Zwerfkat in Leuven was ik erg ondervoed en moest ik eerst een tijdje bij de dierenarts verblijven om weer op krachten te komen. Inmiddels ben ik gelukkig weer sterk en gezond en zit ik vol leven!

Omdat ik als kitten niet gesocialiseerd ben geweest is dat wel iets wat ik nog aan het leren ben. Ik ben daarom op zoek naar een adoptant die tijd (en vooral heel veel geduld!) heeft en het ziet zitten om mij (verder) te socialiseren. In de afgelopen weken heb ik trouwens al heel wat vooruitgang geboekt. Waar ik mij in het begin nauwelijks liet zien en mij overal ging verstoppen, durf ik nu al vrolijk rond te lopen en te spelen. Het is wel cruciaal dat je al een sociale kat hebt met wie ik kan ravotten en die ik kan observeren zodat ik leer hoe een kat zich hoort te gedragen. Andere katten vind ik supertof, maar mensen vind ik nog eng. Ik heb nog wel wat tijd nodig om te leren dat ik geen schrik van hen hoef te hebben. Gelukkig heb ik wel al laten zien dat ik in ruil voor wat eten of een snoepje al eens uit mijn comfortzone durf te stappen. 

Hoewel ik dus nog wel bang ben van mensen ben ik overigens zeker geen agressief katje, ik durf hooguit eens te meppen of te blazen als je mij probeert te strelen of ik loop weg naar een veilig plekje als ik mij niet op mijn gemak voel. Omdat ik wel durf te meppen, is de aanwezigheid van (kleine) kindjes niet aangeraden.

Het zou fijn zijn als je een terrasje of tuintje hebt zodat ik af en toe mijn pootjes eens buiten kan gaan strekken. Naar buiten gaan zou echter wel enkel op termijn kunnen, ik moet eerst volledig gesocialiseerd zijn aan mensen! Het risico dat ik wegloop en niet meer terugkeer is anders te groot.

Heb jij voor mij een leuke en rustige thuis waar er al een speelvriendje op mij staat te wachten?
En zie je het vooral zitten om mij verder te socialiseren?
Kom dan zeker eens op bezoek om kennis met mij te maken!

Wil je Pugsley adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier