Rex en Lulu zijn niet meer ter adoptie!!

Rex en Lulu

Dag iedereen! Wij zijn Rex en Lulu, broer en zus van 3 maandjes oud. Een onafscheidelijk duo, dat zijn wij. Samen rollenbollen en om het meeste aaitjes vragen, rondhuppelen achter speelgoedjes, door tunnels sluipen, noem maar op. Maar na al dat spelen zijn we moe en kruipen dan ook graag dicht tegen elkaar om een dutje te doen. Rex is een echte babbelaar en is de eerste om je ‘s ochtends te begroeten, Lulu wacht wat af maar zal snel volgen. 

Wij brengen bij onze adoptie wel een grote rugzak mee waar je moet mee rekening houden. 
Want, zoals je ziet zijn wij raskatjes. Omwille van genetische problemen is ons ras op de lijst gezet van verboden rassen. Op een bepaald ogenblik kunnen wij dus last krijgen van allerlei problemen zoals gewrichts- en kraakbeenproblemen. Een jaarlijkse controle is daarom een must. Medische kosten kunnen oplopen om ons een veilig en pijnloos leventje te geven. We mogen ook nooit weggegeven of verhandeld worden.  Enkel Zwerfkat in Leuven heeft het wettelijk recht om bij afstand ons terug te nemen. Ook mogen wij niet buiten vermits er daar veel gevaar is voor ons broos beender gestelte. 

Je begrijpt dat hierdoor de screening voor het juiste adoptiegezin ook strenger zal verlopen dan normaal. Wil je ons adopteren zet dan al duidelijk in je aanvraag dat je je bewust bent van het medische en wettelijk dossier dat ik meebreng.
Wij hopen snel van je te horen!

Wil je Rex en Lulu adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier