Robbedoes is niet meer ter adoptie!!

Ronkepot Robbedoes 

Mijn naam is Robbedoes. Ik ben een flink uit de kluiten gewassen kater van ongeveer 10 jaar oud. Ik was verloren gelopen en dan zijn de lieve mensen van ZIL me komen halen.

Ik ben super lief, krijg heel graag aaitjes en begin voor het minste luid te ronken. Op bed of in de zetel komen doe ik nog niet, ze proberen me hier te leren dat dat beter is voor aaitjes, maar ik hou voorlopig liever mijn pootjes veilig op de grond.

In de opvang mag ik niet buiten, maar ik zou dat echt hééél graag willen. Ik zoek een thuis waar ik binnen kan dutten, maar ook buiten op ontdekking kan gaan.

Daarnaast ben ik ook een echte babbelaar. Als je tegen mij praat, praat ik meestal terug. Of ik kom zelf vragen om aaitjes, eten of om buiten te gaan. Soms durf ik ook wel al eens ‘s nachts je slaapkamer binnen sluipen om een verhaal te komen vertellen. Maar voor de rest ben ik een heel rustige kat, die goed met mensen en andere katten om kan.

Op mijn leeftijd heb ik helaas wel al wat kwaaltjes. Een beetje artrose in mijn heupen, al kan ik nog redelijk vlot de trap op en af en kan ik zelfs nog tot op de vensterbank klimmen. Ik moet ook elke dag een pilletje krijgen voor mijn schildklier, maar dat gaat super vlot, als je het onder mijn lekker natvoer mengt, smikkel ik het gewoon lekker mee op.

Heb jij misschien nog zo’n plekje voor mij? 

Wil je Robbedoes adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier