Rubble en Rocky zijn niet meer ter adoptie!!

Rubble en Rocky

Hé hallo! Wij zijn Rubble en Rocky, een onafscheidelijk broer-en-zus duo van drie maanden oud, klaar om de wereld te veroveren met onze charme en speelsheid. Ik, Rocky, ben een prachtig wit kattinnetje met een uniek paar ogen: eentje groen en eentje blauw, een echte blikvanger! Mijn broer, Rubble, pronkt met zijn witte vacht en speelse zwarte vlekjes.

Spelen is ons favoriete tijdverdrijf; we houden ervan om door tunnels te kruipen, achter balletjes aan te jagen, en allerlei avonturen samen te beleven. Na zo’n energieke speelsessie vinden we niets fijner dan samen op te krullen voor een welverdiend dutje. Ik, Rocky, neem dan graag het voortouw in het vragen om aaitjes en geniet intens van knuffelmomenten.

Rubble is iets terughoudender, een stille dromer die zijn tijd nodig heeft om op te warmen en vertrouwen te winnen. Maar maak je geen zorgen, met een beetje geduld en veel liefde, zie je hem langzaam maar zeker openbloeien, vooral met zijn zusje aan zijn zijde.

Met ons in je leven wordt elke dag een avontuur vol speelsheid, ontdekkingen en, uiteindelijk, de warmste knuffels. Klaar voor de dubbele dosis liefde? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je Rubble en Rocky adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier