Salsa is niet meer ter adoptie!!

Sierlijke Salsa

Buongiorno, Salsa hier. Ik ben een kattin van 5 jaar met verleidelijke lange lokken en een blik om voor te smelten. 

Ik heb altijd samengewoond met Toulouse, maar die jongen begint zich wat dominant te gedragen, dus we komen niet meer zo goed overeen. Daarom ga ik in mijn eentje op zoek naar een nieuwe thuis, maar liefst een thuis waar wel al een ander (minder dominant) kattenvriendje aanwezig is. Ik hou immers wel van kattig gezelschap na een correcte introductie.

Ik ben een zelfstandige kat en ik ben heel nieuwsgierig, maar naar mensen toe wat schuwer. Zodra ik me thuis voel en vertrouwd ben in mijn omgeving met mijn mensen om me heen, vind ik het wel heerlijk om in je buurt te zijn. Ik volg je door het hele huis en ben graag in dezelfde ruimte als mijn baasje. Ik ben geen knuffelkat pur sang, maar een aaitje, krabbel of knuffeltje af en toe wordt wel eens geapprecieerd. Mijn échte passie is eten. Loooooove food!

Initieel heb ik dus iets meer tijd nodig om los te komen en ik geef het ook duidelijk aan als ik ergens genoeg van heb, dus liever geen kleine kindjes (-10) voor mij. 

Ik ga ook graag op verkenning. Een nieuwe kamer, een zolder, een nieuw meubelstuk, ik heb het allemaal geïnspecteerd in een mum van tijd. Daarom zou ik in mijn nieuwe thuis ook graag de buitenwereld eens gaan ontdekken. Zo met dat fris groen gras onder mijn poten, lijkt me heerlijk. 

Wil je Salsa adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier