Shanti en Ivy zijn niet meer ter adoptie!!

Shanti en Ivy

Dag mensjes!

Wij zijn broertje Ivy en zusje Shanti, allebei vier en een halve maand oud. Wij zien elkaar graag en zoeken dan ook samen een nieuwe thuis. Zoo slapen we regelmatig in dezelfde bench (dit is heeeeeel schattig, zeggen ze ons).

Ik, Ivy, ben mooi zwart met een witte streep op mijn gezicht. Ik, Shanti, zie eruit als een echte tijger!

Wij zijn twee echte bangeriken! Wij zijn gevonden op een bouwwerf en zijn nog aan het wennen aan de mensen rondom ons, zo eng! Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe thuis waar we de tijd krijgen om te aarden. Ons vertrouwen kan je winnen door voorspelbaar gedrag, lekker eten geven, geduldig zijn, alles stap voor stap. Gaan de lichten in ons opvanggezin uit, dan spelen we in het rond.   

Ik, Shanti, zit graag hoog en droog! Bij mijn opvanggezin zit ik meestal bovenop de hoogste kast of zelfs bovenop de rolluikbak. Ik ben een echte acrobaat! Ik heb ook graag overzicht over alles. Als ik bang ben, leg ik mijn oortjes helemaal plat.

Ik, Ivy, ben de allerbeste in verstoppertje spelen! Zoek mij dan… Gelukkig verraden mijn witte vlekken mijn verstopplek soms. Kom je te dichtbij, dan durf ik wel eens te blazen.

In de tijd bij ons opvanggezin hebben wij al een beetje durven exploreren, een beetje dichterbij komen als er tv werd gekeken, zo eens komen piepen! We kijken er naar uit om onze angsten te overwinnen en van het leven te genieten in ons nieuwe gezin.

Hebben jullie een plaatsje in jullie hart en woning voor ons?

Wil je Shanti en Ivy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier