Simon en Benny zijn niet meer ter adoptie!!

Hey iedereen,

Simon en Benny hier.

Ik ben Simon! Ik ben een kater van 2 maanden oud. Pak mij! Pak mij! Ik wil knuffels, en zoveel mogelijk. Ik wil spelen, zo zot als het maar kan. Ik heb zoveel energie. En die gebruik ik het liefst van al om zot te kunnen rondrennen en huppelen. In het zonnetje ravotten. Dat zou echt de max zijn.

Als je een echte knuffelbeer zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een echt spinmachientje. Ik ben zeer snel content en heb niet veel nodig. Ik doe altijd heel erg mijn best om erbij te horen en mijn beste beentje voor te zetten, dag na dag. Ik ben het allerschattigst, maar wel met een inieminnie hoekje af. Samen met mijn broertje Benny ben ik op zoek naar een mooie veilige omgeving waar zeker wat groen bij mag. 

En ik ben Benny! Ik ben een kater van 2 maanden oud. Mijn opvangmoeke noemt mij “Benny the Boss”. Nee hoor, ik ben helemaal niet bazig. Maar ik ben heel snel opengebloeid en kan met iedereen en alles overweg. Soms kan ik al eens een dramatisch liedje zingen, maar dit duurt meestal niet zo lang.

Ik ben absoluut niet graag alleen, ik kijk en doe graag actief met alles mee. Verder ben ik een zeer aangename rustige kater, ik begrijp al een beetje mensentaal en kom telkens afgelopen wanneer ik geroepen wordt. Ik ben samen met mijn broertje Simon op zoek naar een mooie veilige omgeving waar zeker wat groen bij mag. Heb jij zo een thuisje voor ons? Contacteer dan maar snel ons opvangmoeke bij ZIL!

Wil je Simon en Benny adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier