Spotty en Vito Corleone zijn niet meer ter adoptie!!

Spotty en Vito Corleone

Hallo allemaal!  

Wij zijn Spotty (wit met zwarte vlekjes) en Vito Corleone (zwart met witte vlekjes).  Wij zijn ongeveer drie jaar oud.  

Toen we bij onze opvangmama terechtkwamen, waren we beiden heel erg bang. Maar ondertussen ben ik, Spotty, al wat meer opengebloeid. Die leuke speelhengel met een pluim eraan was veel te uitnodigend! Hiermee kan ik me uren amuseren.  Verder ben ik ook een echte snoepkont! Zo een lekkere portie natvoer vind ik heerlijk. Het is zelfs zo lekker, dat ik soms ook de portie van Vito Corleone durf op te smullen.  

Ondertussen geniet ik al eens van aaitjes en kom ik af en toe al eens kopjes geven (en als je geluk hebt, zelfs eens een likje). Ik heb wel wat tijd nodig om je te leren kennen. Ik blijf op mijn hoede en zoek een verstopplekje als ik hier nood aan heb.  

Mijn vriendje Vito Corleone is momenteel nog heel erg bang. Hij verstopt zich het liefste op een veilig plekje. Heel af en toe durft hij toch al eens met de speelhengel te spelen maar hij vindt het soms nog te spannend en zoekt dan meteen weer een veilig plekje vanwaar hij alles goed in de gaten kan houden.  

Aangezien wij ons goed voelen bij elkaar, zouden we het fijn vinden om in hetzelfde gezinnetje geadopteerd te worden. Wij zijn op zoek naar een warme thuis waar we veel tijd, ruimte en liefde krijgen zodat we verder kunnen openbloeien.  We komen het liefste terecht in een gezinnetje zonder jonge kinderen of zonder andere huisdieren aangezien dat wat te druk is voor ons.  

Heb jij voor ons die gouden mand?  

Wil je Spotty en Vito Corleone adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier