Stellina is niet meer ter adoptie!!

Diva Stellina houdt wel van een knuffel

Dag lieve mensen,

Laat me mezelf even voorstellen. Ik ben Stellina, een prachtige tricolore kattin van ongeveer 6 jaar oud. Leeftijd is maar een getal nietwaar, want ik voel mij kiplekker en ben kerngezond.

Ik heb van nature een rustige persoonlijkheid en hou van mijn schoonheidsslaapjes. Maar als ik wakker ben, zou ik graag buiten wandelingetjes gaan maken. Dus een tuin is wel een must.

Bij mijn opvangmama verblijf ik met andere katten. Ik ben daar niet zo dol op, maar als ze me met rust laten, kan ik er wel mee leren samenleven. Natuurlijk geef ik wel een waarschuwing als ze te dicht in mijn buurt komen. Dan grom ik even. Meer niet. Gewoon even afstand houden, graag, als het voor mij niet het juiste moment is. Ik kan dus met andere katten, maar het zal even wat tijd vragen om te wennen. 

Of ik met honden kan? Geen idee, maar vermoedelijk niet. Heb je kinderen? Niet te jong graag, omdat ik wel van rust hou. Zo af en toe lekker knuffelen kan ik ook waarderen en dan kom ik naar jou toe om bij je te komen liggen, zo liefst op je arm. En dan krab je onder mijn kin, zo net boven mijn voorpootjes… mmm, puur genieten is dat.

Kan je aan mijn wensen tegemoet komen? Staat mijn gouden mandje klaar bij jou? Breng mij dan vlug een bezoekje zodat we kunnen kennismaken.

Pootje van Stellina

Wil je Stellina adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier