Taco is niet meer ter adoptie!!

Ola allemaal!

Ik ben  Taco, een echte knappe heer! Ravotten is echt mijn favoriete ding, samen met mijn pleegzusjes roetsj ik een hele dag van hier naar daar! Tussendoor een dutje, af en toe iets lekker eten, het goede leven bevalt me wel.

Bij het begin van mijn avontuur in de opvang was ik ontzettend bang van al die wezens op twee benen.  Ze mochten niet te dicht komen of ik liet wel eens even zien wie de baas was. Ondertussen snap ik al wel dat jullie het allemaal goed bedoelen maar moet je mij toch wat tijd geven om je te leren kennen.  Ik heb graag dat ik weet wat op me af komt en dat ik zelf mag kiezen of je me aait of optilt.

Verder zou ik het ontzettend fijn vinden om ergens te mogen wonen waar al een fijne poezenvriend aanwezig is zodat ik mijn ravotavonturen verder kan zetten! Een tuin zou ik voor later ook heel tof vinden, zo wat buiten rondwandelen wat kijken of er nog vriendjes in de buurt zijn lijkt me wel wat.

Wil jij mij graag een warme thuis geven? Laat dan zeker wat weten dan mag je mij wel eens komen bezoeken! Verhuizen mag ik pas als ik helemaal in orde ben, dat zal eind augustus zijn maar een keertje kennismaken doe ik graag op voorhand.

Zullen we eens kennismaken?

Wil je Taco adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier