Toulouse is niet meer ter adoptie!!

Trotse Toulouse

Hoi, ik ben Toulouse, 6 jaar oud en een fiere rosse kater.

Ik heb altijd samengewoond met Salsa, mijn lieftallige compagnon, maar de laatste tijd gedraag ik me meer en meer dominant en botst het vaker dan het klikt. Daarom ga ik alleen op zoek naar een nieuwe thuis, waar ik het hele rijk voor mezelf heb. 

Mensen heb ik wel supergraag. Zij geven me knuffels, ik geef hen kopjes, wat een wonderbaarlijke wezens. Als ik genoeg heb van hun aandacht, zoek ik lekker een plekje voor mezelf op. Liefst van al een plekje in de zon waar ik heerlijk kan niksen, dat is 1 van mijn grootste hobby’s. Mijn andere hobby is eten. Ik zal het dan ook niet nalaten van je te laten weten als ik een hongertje heb.

Ik hou ook enorm van naar buiten staren en van op verkenning gaan. Een nieuwe kamer, een zolder, een nieuw meubelstuk, ik heb het allemaal geïnspecteerd in een mum van tijd. Daarom zou ik in mijn nieuwe thuis ook graag de buitenwereld eens gaan ontdekken. 

Ik ben superlief, maar als ik genoeg heb van (fysieke) aandacht, laat ik het wel eventjes weten. Jonge kindjes (-10) zijn daarom geen goed idee bij mij. 

Wil je Toulouse adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier