Twix is niet meer ter adoptie!!

Toppertje Twix

Hoipiepeloi, ik ben Twix! Een jongedame van 10 jaar oud en in die tijd heb ik toch al best wat meegemaakt. Aan het begin van dit jaar verloor ik mijn achterpoot, en ik ben lang aan het revalideren geweest. Maar inmiddels ben ik een natural geworden op het drie-benig rondhoppen, al zeg ik het zelf.

Ik hou van chillen in de zon, uitgebreide kriebelsessies, en ik klets dan de oren van je hoofd. Ik kan soms wel een beetje mokken als je niet exact doet wat ik wil, want ja, ik verdien gewoon de beste behandeling. Ik hou mezelf fit door achter touwtjes aan te rennen (hoppen), dat is echt mijn favoriete hobby!

Ik ben echt helemaal klaar voor een eigen thuisje. Daar heb ik liefst geen andere katten bij, ik verlang naar mijn eigen paleis. En misschien blijf ik voortaan ook beter binnen, of enkel onder toezicht in een veilige tuin. Het leven op drie poten is immers toch net iets moeilijker dan op vier poten en ik wil me absoluut niet weer bezeren of andere katten tegenkomen. Heb jij een gouden mandje klaarstaan en bergen kriebels te geven? 

Wil je Twix adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier