Felicia

Hallo iedereen! Ik ben Felicia een ex-zwerfkatje dat binnen Zwerfkat in Leuven een hele weg heeft afgelegd. Ik ben binnengekomen in opvang omdat ik met een zwaar ontstoken oogje zat. Na enkele weken zalven werd het niet beter en werd er een biopt genomen. Daaruit bleek dat er een tumor achter mijn oogje zat dat druk gaf en dringend verwijderd moest worden. Jammer genoeg kon de tumor niet verwijderd worden zonder mijn oogje te verwijderen. Daarom ga ik nu door het leven als kapitein eenoog. De operatie was geen pretje, want de druk in mijn ander oogje steeg door de operatie en ik verloor mijn zicht aan beide kanten. Daarnaast begonnen mijn niertjes stilletjes aan te falen en moest ik op niervoeding en medicatie gezet worden. Gelukkig is mijn zicht stilletjes aan teruggekeerd en kan ik ben ik beginnen te genieten van het leven.

Doorheen dit traject ben ik toegegeven niet de liefste poes geweest. ­čśë Ik was mijn wilde haren dan ook nog niet kwijt geraakt. Ondertussen heb ik geleerd om te genieten van aandacht en heb ik mijn eigen zetel gekregen bij mijn permanente opvangmama, waar ik kan vertrouwen en liefhebben.

Wil jij mijn meter of peter worden en mij elke maand een centje doneren? Zo kan Zwerfkat in Leuven katjes zoals mij blijven helpen!

Dikke poot!

Wil je vaste peter of meter worden van Felicia?

Kies het katje uit de lijst en doneer maandelijks een bedrag van 15 euro dat instaat voor de zorg van de kat.