Vixie is niet meer ter adoptie!!

Vinnige Vixie

Vixie is een speelse witte kitten van ongeveer 5 maanden oud die wat schrik had in het begin, maar na een tijd helemaal openbloeide tot een katje dat komt knuffelen en om aandacht komt vragen. Ze is dus sociaal op plaatsen waar ze het kent en bij mensen die ze kent. Ze speelt graag mee met de andere katjes en een sociale soortgenoot in haar toekomstige thuis is dan ook een must.

Vixie mist een deel van haar rechter achterpoot, maar omdat ze zo geboren is, kan ze zich daar prima mee redden en ravot ze als geen ander. 

Eens gewend aan haar nieuwe huis, zal je ze vooral op je schoot in de zetel terug vinden. Daar trakteert ze jullie dan op een ronk concert, want dat kunnen zij en haar broertjes als de beste. Gezien haar witte vacht is het sterk aangeraden om haar als binnenkat te houden,  maar met genoeg klim mogelijkheden en krabpalen zal ze zich zeker amuseren.

Gezien haar eerst vooral terughoudende houding wordt ze best geplaatst waar geen te kleine kinderen rondlopen, want ze schrikt nogal van plotse geluiden.

 

Wil je Vixie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier