Wanda en Nala zijn niet meer ter adoptie!!

Wanda en Nala

Hoi iedereen, wij zijn Wanda en Nala, twee zusjes van ongeveer 3 maanden out. We stellen ons graag eventjes voor! 

Ik, Wanda, helemaal in het zwart, ben behoorlijk nieuwsgierig! Ik wil alles gezien hebben en overal op ontdekking gaan. Daarnaast ben ik ook een klein beetje geobsedeerd door voeten en schoenen, daar wil ik echt alles over weten en die bestudeer ik dan ook regelmatig eens goed van dichtbij! Ik ga wel eens snuffelen aan mijn mensen, maar aaien vind ik voorlopig nog te spannend. 

Mijn zusje Nala, grijs getijgers, is bijna even nieuwsgierig als mij en wil overal graag bij zijn. Als ze je eenmaal vertrouwt, dan mag je haar aaien, maar een echte knuffelaar is ze (nog) niet. Nala staat al ietsje verder in haar socialisatie dus, maar we zullen allebei nog eventjes tijd nodig hebben om mensen voor de volle 100% te vertrouwen en ons over te geven aan de liefde die we van hen kunnen krijgen. 

Wij zoeken een nieuwe thuis waar we veel kunnen verkennen en zalig kunnen spelen. Een tuin om later in te kunnen ravotten is zeker een plusplunt. Voor kleine kindjes in huis, zijn we wat te verlegen en verschietachtig, grotere kinderen zullen geen probleem zijn. We hebben nog nooit andere katten (buiten eigen familie) of honden ontmoet, dus we weten niet of we dat leuk zouden vinden in onze nieuwe thuis. 

 

Hebben jullie zo’n thuis waar wij kunnen ravotten en op het gemak mensen nog meer kunnen leren vertrouwen? 

Wil je Wanda en Nala adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier