Warre is niet meer ter adoptie!!

Wervelende Warre
 
Hallo daar! Ik ben Warre, een charmante langharige kater van 3 jaar oud met een avontuurlijke geest en een hart vol liefde. Klimmen is mijn passie; geen berg te hoog of boom te ver voor mij! Maar wat ik nog meer waardeer dan mijn avonturen, is jouw gezelschap. Ik ben die vriend die letterlijk overal met je mee naartoe gaat – ja, zelfs tot op de wc. Mijn nieuwsgierigheid kent geen grenzen.

Omdat ik nooit echt geleerd heb van met speeltjes te spelen, ben ik soms wat te uitbundig in mijn spel en zie ik je arm of been ook als speelgoed aan. Daarom word ik best niet bij kleinere kinderen geplaatst, daar ben ik wat te onstuimig voor. Verder ben ik wel een echte speelvogel in hart en nieren. 

Sociaal zijn is mijn tweede natuur; ik kan goed om met andere katten en vind niets fijner dan op je schoot te liggen en te genieten van wat quality time samen. Al kan ik het niet laten om een half uur later (letterlijk) met je voeten te spelen.

Mijn prachtige lange vacht vereist wat extra zorg, dus een routine van kammen en af en toe een trimbeurt is essentieel om mij er op mijn best uit te laten zien. Oh, en mijn tanden moeten ook in de gaten gehouden worden, aangezien ik wat last heb van tandsteen.

Ben jij klaar voor een leven vol avonturen met mij? Heb jij een leuke thuis met een tuintje waar ik op termijn op avontuur kan? Dan kan ik niet wachten om samen met jou de wereld te verkennen!

Wil je Warre adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier