Winston is niet meer ter adoptie!!

Wervelende Winston
 
Hoi iedereen, ik ben Winston! Een katertje van 7 maanden oud en op zoek naar een nieuwe thuis. 
 
Ik ben een actieve, jonge kater die graag veel speelt met mijn hele assortiment aan speelgoedjes. Ik loop graag achter balletjes aan en als je ze voor mij weggooit, breng ik ze ook vaak terug. Daarnaast jaag ik graag op mijn speelgoedmuisjes en doe ik de gekste sprongen naar de hengel waarmee mijn mensen vaak in het rond zwaaien. Ik kijk ook heel graag naar vogels van achter het raam. 
 
Overdag doe ik ook wel graag de nodige dutjes. En ‘s nachts nestel ik me zelfs graag mee in het bed van mijn opvangfamilie om lekker samen te slapen. Ik hou ook wel van de nodige aandacht, liefde en knuffeltjes, dus die kom ik zeker van je vragen. Soms volg ik je ook gewoon lekker door het huis, gezelschap is altijd leuk he. 
 
Ik zou het gelukkigste zijn in een familie die genoeg tijd aan mij kan besteden iedere dag. Ik ben bij ZIL terecht gekomen omdat ik na een operatie van mijn zusje heel veel ruzie met haar begon te maken. Hoewel we daarvoor een goede band hadden, kunnen omstandigheden er dus voor zorgen dat ik afknap op mijn soortgenootjes. Als er dus al een ander katje aanwezig zou zijn, is een heel langzame introductie een harde voorwaarde. Omdat ik wel nog makkelijk schrik van onverwachte geluiden en bewegingen, zijn er liefst ook geen kindjes jonger dan 10 jaar in huis. Oudere kindjes zijn geen probleem als ze met me willen spelen en rustig met me om willen gaan. 
 
Een tuintje is niet noodzakelijk, maar mag op termijn wel. Zolang ik binnen genoeg speelgoed en stimulatie om te spelen krijg, kan ik zo ook zeker gelukkig zijn. 
 

 

Hebben jullie zo’n leuke thuis voor mij? 

Wil je Winston adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier