Duc

Duc is een ontzettend lieve, 1,5 jaar oude kater die op zoek is naar zijn forever home. Deze charmante jongen houdt ontzettend van aaitjes en kopjes geven. Als je op zoek bent naar een kat die gezellig bij je op schoot komt zitten, dan is Duc jouw perfecte maatje!

Duc houdt enorm van mensen en is nieuwsgierig en gaat graag op verkenning in huis, dus hij heeft wel voldoende speelruimte nodig. In het begin toonde hij weinig interesse in de eigen kat van het opvanggezin, maar nu begint hij met hem te spelen. Dit laat zien dat Duc zeker overweg kan met andere katten en dat ze goede vriendjes kunnen worden als ze tijd krijgen om aan elkaar te wennen. Een speelhengel achterna jagen of spelen met touwtjes vindt hij geweldig, en hij houdt ook erg van handen die hem lekker kroelen. Bovendien kijkt hij graag naar buiten aan het raam, waar hij alles wat er buiten gebeurt nieuwsgierig in de gaten houdt.

Toen Duc bij ons binnenkwam, was hij erg mager. Hij is al wat aangekomen, maar heeft nog een beetje te gaan. Met jouw liefde en zorg zal hij binnenkort op een gezond gewicht zijn.

Ben jij klaar voor eindeloze knuffels en avonturen met Duc? Kom dan snel kennismaken met deze lieverd en geef hem het thuis dat hij verdient!

Duc niet meer ter adoptie!