EXTERNE ADOPTIE ZORRO

“Hallo, ik ben Zorro!

Ik ben een lieve en speelse kater  van twee jaar oud die heel graag een nieuw thuis wil vinden. Ik hou van aandacht en word het liefst de hele dag door geaaid. Zodra je thuiskomt, zal ik je begroeten met een vrolijke miauw, want ik vind het geweldig om bij mijn baasje te zijn!

In het verleden heb ik last gehad van blaasobstructies. Daardoor gebeurt het soms dat ik per ongeluk naast de kattenbak plas. Om mijn blaas gezond te houden, moet ik speciale voeding krijgen, maar dat vind ik helemaal niet erg!

Ik ben nog nooit naar buiten geweest, maar ik ben heel nieuwsgierig. Een huis of appartement op het gelijkvloers zou daarom perfect zijn voor mij. Dan kan ik misschien eindelijk een stapje naar buiten zetten en genieten van de natuur!

Ben jij degene die mij een liefdevol thuis kan geven? Dan hoop ik dat je snel contact opneemt, ik kan niet wachten om bij jou te zijn!

Pootjes, 

Zorro

Het gaat om een externe adoptie. Dit betekent dat Zorro niet via ons ter adoptie is, maar via een van onze dierenartsen. Jullie mogen via onze website het adoptieformulier invullen en dan wordt er gekeken voor de beste kandidaat voor Zorro.

EXTERNE ADOPTIE ZORRO niet meer ter adoptie!