Nestor

Nestor is een bijna 5 maanden oud katertje die iedereen om zijn pootje windt met zijn charmante, speelse karakter. Deze kleine avonturier is dol op aandacht en vindt het heerlijk om op schoot te komen liggen. Zodra hij je ziet, komt hij enthousiast naar je toe en laat hij met zijn lieve stemmetje weten dat hij er is. 

Knuffels zijn zijn favoriet, maar hij houdt net zo veel van spelen, vooral als er een ander katje in de buurt is. Het is voor Nestor dan ook een must om een huisje te vinden waar al een speelkameraadje op hem wacht. Hij is sociaal en voelt zich helemaal thuis bij andere katten, dus een vriendje of vriendinnetje is voor hem belangrijk.

Hoewel hij voorlopig nog veilig binnen moet blijven, zou hij het fantastisch vinden om op termijn naar buiten te kunnen gaan – een tuintje of terrasje zou perfect zijn voor zijn nieuwsgierige aard! Daar kan hij lekker rondneuzen, de wereld verkennen en misschien wat zonnestraaltjes meepikken.

Nestor is niet alleen een kitten die je leven opvrolijkt, maar ook eentje die graag in het middelpunt van de aandacht staat. Zijn schattige gezichtje en lieve karakter maken hem onweerstaanbaar. 

Ben jij op zoek naar een speelse, knuffelige en vocale kat die je leven zal verrijken?

Dan is Nestor misschien wel de perfecte match voor jou!

Nestor niet meer ter adoptie!