Azraƫl en Marcel

Wij krijgen al bezoek van mogelijke kandidaat-adoptanten. Je mag zeker nog een vragenlijst invullen voor ons voor moest de adoptie toch niet doorgaan, dan houden we je bij als reserve.

Wij zijn Azrael en Marcel. Twee plus-broertjes van 3 Ć  5 maanden.

Azraƫl, is de avontuurlijke speelvogel van ons twee. Je kan hem herkennen aan zijn bruine tijgerprint. Hij vindt alles en iedereen interessant, schrikt nergens voor terug en haalt heel graag kattenkwaad uit. Maar omdat hij zo vaak langs zijn opvangmensjes gaat om even op hun schoot te zitten of te fletsen en hen dan heel diep in hun ogen kijkt, kunnen ze nooit (lang) boos op hem zijn.

Marcel, is de oudste van de twee en een echte ‘fletskont’. Hij heeft een glanzende zwarte vacht met wit borstvlekje. Door zijn slanke bouw, hoog knuffelgehalte en babbelmomentjes kan hij wel eens Siamese voorouders hebben. Hij speelt graag en laat dan zien hoe goed hij kan jagen en springen. Maar het liefst van al geniet hij lekker rustig languit uitgerekt van aaitjes over zijn hele lijf of een lekker dutje in de zon. Warme knuffelschoten zijn de max! 

We zijn op zoek naar een gouden mandje waar we nog veel kunnen spelen en knuffelen. We hebben enkel nog maar kindjes op bezoek gehad waarmee AzraĆ«l dan meteen wil spelen en die vreemde wezens wil leren kennen; terwijl Marcel eerder wat vluchtige bezoekjes doet en een rustiger moment afwacht om wat extra aaitjes en aandacht te krijgen. We kijken er beide enorm naar uit om naar buiten te gaan en de wereld verder te ontdekken in al zijn geuren en kleuren. 

We zouden het zeker niet erg vinden om samen een plekje te vinden. Maar als er een sociale kat aanwezig is om ons op te vangen, zijn we er ook klaar voor om alleen te vertrekken. 

Wil jij ons een echte thuis geven? We zouden je eeuwig dankbaar zijn en belonen met heel veel capriolen, gespin en geknuffel!

Jullie liefste kapoentjes

Marcel en Azraƫl

Azraƫl en Marcel niet meer ter adoptie!