Bollo

Boterzachte Bollo

 
Hallo lieve dames en heren!
 
Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Bollo, een superlieve kater van 12 jaar oud met een hoog aaigehalte! Niet alleen zie ik er heel lief uit, ik heb ook een erg zachtaardig karakter.
 
Spelen doet ik niet zo graag meer maar wat ik wel erg fijn vind is om vertroeteld te worden. Aaitjes, knuffeltjes, kusjes,… heerlijk vind ik het! Ook naar buiten kijken doe ik graag en zou het dan ook heel fijn vinden als mijn nieuwe thuis een terrasje of koertje heeft zodat ik af en toe eens mijn pootjes kan strekken buiten.
 
Andere katten kan ik tolereren maar ik heb het niet graag als ze te actief of druk zijn. Ik ben namelijk erg gesteld op mijn rust. Heb jij zelf een al wat oudere/rustige poes of een poes die niet te actief of speels is dan kunnen wij zeker vriendjes worden op termijn. 
Kleine kindjes zijn geen goed idee, die kunnen wat te druk zijn.
 
Je zal misschien wel gemerkt hebben dat ik een beetje een gek oortje heb. Dat kan jammer genoeg niet meer hersteld worden maar ik heb daar geen last van hoor. Dat ik zo 1 hangend oortje heb maakt mij ook net uniek… en voor de rest ben ik tiptop in orde!
 
Kan jij mij die rustige en warme thuis geven waar ik naar opzoek ben, dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn!
 
P.S. Omdat Bollo al een heer op leeftijd is, wordt zijn adoptiebijdrage verlaagt naar 160 euro. 

Bollo niet meer ter adoptie!