Bonny & Nicole

Dag iedereen! Wij zijn Bonny en Nicole, 2 zusjes van 5 maanden oud. Nicole heeft een wit plekje onder haar kin en Bonny een wit stuk onder haar buikje, zo kan je ons uit elkaar houden ;).

Mijn zusje, Nicole, is een lief en kalm meisje, die van haar schoonheidsslaapje houdt. Ze houdt ervan om geknuffeld te worden, maar enkel wanneer ze daar zelf zin in heeft. Ze is echter wel graag altijd in de buurt van haar mensen. Zij speelt ook wel eens graag, zeker met mij, maar ook met al het leuke speelgoed dat we hier hebben. 

Ikzelf, Bonny, ben een beetje uit ander hout gesneden. Ik ben even lief en vriendelijk, maar veel minder kalm dan mijn zusje. Ik ben meer een energiebommetje. Ik hou van spelen (ik neem mijn speeltjes ook overal mee naartoe) en ik ga graag op avontuur. Als ik er zin in heb, kan ik zelfs speeltje apporteren! Ik hou ook wel van knuffeltjes, maar ik blijf meestal niet lang zitten, er is namelijk altijd wel iets dat ik wil gaan onderzoeken of iets waarmee ik wil gaan spelen. Ik laat ook duidelijk horen als ik iets wil (bvb. eten) en ik ronk er graag op los, ook in mijn slaap. 

Kortom, 2 andere karaktertje, maar we komen supergoed overeen en spelen ook heel graag samen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe thuis met een tuin (voor toekomstige onderzoeken en avonturen). Met andere katten kunnen we goed overweg, honden vinden we niet zo leuk. Kindjes van alle leeftijden zijn geen probleem voor ons.

Hebben jullie zo’n nieuwe thuis voor ons? 

Bonny & Nicole niet meer ter adoptie!