Litske

Dag iedereen. Ik ben Litske!

Ik ben een éénjarige lieve, zachte en nog heel speelse kattin. Verleiden kan ik als de beste met mijn lichtblauwe ogen, pluizige staart en zachte crèmekleurige vacht met wit tot donker bruine vlekken. De dierenarts denkt dat een van mijn ouders een Ragdoll was.

Ik geniet enorm hard van aaitjes en gekamd worden en ben heel graag in de buurt van mijn opvangmensen om over hen te waken of naast hen te rusten. Ik ben ook zeer nieuwsgierig naar wat ze allemaal uitspoken en welke kasten ik misschien kan verkennen. Ik beloon ieder aaitje steevast met een zacht gespin! 

Tussen mijn schoonheidsslaapjes door show ik graag mijn jaag-, voetbal- en andere kunsten. Want spelen kan ik nog als de beste. Ik ben dan ook op zoek naar een thuis waar ik me goed kan uitleven! Ook sta ik echt te popelen om het leven in de tuin van mijn nieuwe opvangbaasjes van dichterbij te onderzoeken en lekker van het zonnetje te genieten!

Ik herinner me niet of ik al ooit met kinderen of andere huisdieren heb samengeleefd. Wel weet ik dat ik bewegende zaken zoals wiebeltenen heel interessant vind en nog wel eens een speels bijtje kan geven. Ik kan soms ook nog verschieten van onverwachte bewegingen of luide geluiden.

Heb jij zin om met mij te spelen en te knuffelen en heb je een gouden mandje waar ik voorgoed in thuis kan komen? Ik zal je eeuwig dankbaar zijn en belonen met veel warmte en aandacht!

Wil je Litske adopteren?

Vul dan snel het adoptieformulier in.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier.

Adoptieformulier