Lou

Lieve Lou

Hallo, ik ben Lou! Ik ben een lieve kattin van drie maandjes oud.

Ik ben een echte speelvogel, daarom wil ik dat er in mijn nieuwe thuis al een ander speels poesje aanwezig is om mee te ravotten. Komen knuffelen doe ik graag, vooral als je over mijn buikje aait, dat is echt genieten! Ik breng bij mijn adoptie wel een grote rugzak mee waar je moet mee rekening houden. 

Want, zoals je ziet ben ik een raskat. Omwille van genetische problemen is ons ras op de lijst gezet van verboden rassen. Op een bepaald ogenblik kan ik dus last krijgen van allerlei problemen zoals gewrichts- en kraakbeenproblemen. Een jaarlijkse controle is daarom een must. Medische kosten kunnen oplopen om mij een veilig en pijnloos leventje te geven. Ik mag ook nooit weggegeven of verhandeld worden.  Enkel Zwerfkat in Leuven heeft het wettelijk recht om bij afstand mij terug te nemen. Ook mag ik niet buiten vermits er daar veel gevaar is voor mijn broos beender gestelte. 

Je begrijpt dat hierdoor de screening voor het juiste adoptiegezin ook strenger zal verlopen dan normaal. Wil je mij adopteren zet dan al duidelijk in je aanvraag dat je je bewust bent van het medische en wettelijk dossier dat ik meebreng.

Ik hoop snel van je te horen!

Lou niet meer ter adoptie!