Charlie is niet meer ter adoptie!!

Charmante Charlie
 
Hallo daar,
 
Ik ben Charlie. Ik ben een kattin van rond de 8-9 jaar. Mijn opvangmama beschrijft me als een teddybeer. Dit komt omdat ik een goede 5kg weeg, maar buiten een groot buikje heb ik een nog grotere persoonlijkheid. 
 
Ik hou van aandacht en gezelschap en zit niet zo graag alleen. Het liefste lig ik de hele dag op je schoot of in je armen. Ik laat heel veel toe omdat ik van affectie hou en toon regelmatig mijn buikje voor wat bellyrubs. Naast een liefde voor aandacht heb ik dus ook een liefde voor eten. Als ik eten zie is het binnen de paar tellen op. Omdat ik zo een schrokkop ben geef ik dus ook snel over, zeker als het om droge voeding gaat. Om die reden heb ik kleine porties doorheen de dag nodig of een puzzel om wat te werken voor mijn eten. Het gaat me ook helpen wat af te vallen.
 
Zoals je gezien hebt ben ik een volledig witte kattin met prachtige blauwe ogen. Jammer genoeg moest ik mijn gehoor opgeven voor deze schoonheid. Ik ben dus doof en om die reden verschiet ik snel en mag ik niet naar buiten kunnen. Ik heb geen probleem met kinderen of andere katten en er zit geen gram agressie in mij.
 
Ben je op zoek naar een echte teddybeer die je beste vriendin wilt worden en je heel snel volledig vertrouwt?
Aarzel dan niet om me te adopteren want ik wil heel graag naar mijn forever home waar ik de rest van mijn leven vol liefde kan verderzetten. 

Wil je Charlie adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier