Mickey is niet meer ter adoptie!!

Mickey

Ik ben Mickey, ben ongeveer 4,5 maanden oud en zoek een thuis waar er al een kattenvriendje voor mij is!
Bij de start van mijn leven heb ik niet veel succes gehad. Mijn opvangmama denkt dat ik iets erg heb meegemaakt want ik was extreem bang van mensen. Maar ondertussen heb ik al veel vooruitgang gemaakt!
Bij mijn opvangmama durf ik al spelen of vlak bij haar gaan liggen. En als ze mij wat lekkers geeft, laat ik haar mij zelfs aaien. Maar helemaal van mijn angst ben ik nog niet af. Vreemde mensen, een te snelle beweging of een geluidje doen mij wegrennen of blazen. Soms durf ik zelfs eens te meppen.


Ik ben daarom op zoek naar een nieuwe thuis waar ze heel veel geduld met mij gaan hebben, zodat ik beetje bij beetje minder bang kan worden. Ook de introductie met mijn nieuwe kattenvriendje zal traag moeten gebeuren, waardoor het mogelijk moet zijn om ons de eerste periode van elkaar gescheiden te houden. En dat vriendje is best niet te dominant of zelfzeker zodat we samen vriendjes kunnen worden. Voor mij ook graag een huisje zonder jonge kinderen of andere huisdieren, behalve dan mijn kattenvriendje, omdat die voor mij te onvoorspelbaar en druk zijn, wat mij bang maakt. Ik hoop in een rustige thuis te kunnen openbloeien.

Wil je Mickey adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier