Simba is niet meer ter adoptie!!

Spinnende Simba

Ik ben Simba, een mooi getijgerde kater van ongeveer 3 jaar. Knuffelen vind ik zalig! Ik kom dan ook echt naast je rollenbollen en de show stelen tot je me aait. Speelgenootjes zoals andere poesjes of kindjes zijn voor mij geen probleem.
 
Ik breng bij mijn adoptie wel een grote rugzak mee waar je moet mee rekening houden. 
Want, zoals je ziet ben ik een raskat. Omwille van genetische problemen is ons ras op de lijst gezet van verboden rassen. Op een bepaald ogenblik kan ik dus last krijgen van allerlei problemen zoals gewrichts- en kraakbeenproblemen. Een jaarlijkse controle is daarom een must. Medische kosten kunnen oplopen om mij een veilig en pijnloos leventje te geven. Ik mag ook nooit weggegeven of verhandeld worden.  Enkel Zwerfkat in Leuven heeft het wettelijk recht om bij afstand mij terug te nemen. Ook mag ik niet buiten vermits er daar veel gevaar is voor mijn broos beender gestelte. 
 
Je begrijpt dat hierdoor de screening voor het juiste adoptiegezin ook strenger zal verlopen dan normaal. Wil je mij adopteren zet dan al duidelijk in je aanvraag dat je je bewust bent van het medische en wettelijk dossier dat ik meebreng.
Ik hoop snel van je te horen!

Wil je Simba adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier