Skippy is niet meer ter adoptie!!

Stuiterbal Skippy

Dag iedereen! Ik ben Skippy, een jonge energieke kater met een plusje. Dat betekent dat ik kattenaids heb, maar momenteel ben ik nog kerngezond verklaard en heb ik helemaal nergens last van. Het betekent wel dat ik best binnen gehouden wordt, of moest het mogelijk zijn, met toegang tot een afgesloten tuintje of terras. Lees alvast wat meer na over FIV (een ander woord voor kattenaids) op http://zwerfkatinleuven.be/adoptie!

Ik heb mijn naam niet gestolen, want ik durf al eens door het huis te stuiteren. Ik speel graag, jaag graag en spring al eens graag in het rond. Daarom zoek ik een nieuwe thuis waar ik voldoende kan rondrennen en met personeel dat iedere dag actief met mij wil spelen (bvb. 2 keer per dag een kwartiertje). 

Als mijn actief momentje voorbij is, kan ik aan de andere kant ook wel heel lui zijn en uren aan een stuk lekker in mijn mandje liggen slapen. Daarnaast hou ik ook enorm van eten, met eten kan je mij overtuigen tot de gekste dingen. Laten we zeggen dat ik dus niet meer zo mager ben als toen ik voor het eerst in opvang kwam… 

Verder ben ik een kat die altijd graag in de buurt is. Privacy? Kan je vergeten met mij in huis. Ik ga graag mee kijken hoe je doucht, ik kom je kopjes geven van op de wastafel tijdens het tandenpoetsen, ik snooze graag in je bed en kom eens langs op je bureau tijdens het thuiswerken. Een echte schootzitter ben ik niet, maar ik kom mijn aandacht wel vragen (liefst door kopjes te geven aan je haar bovenop de zetel, ik heb iets met mensenhaar, daar ben ik zot van). 

Ik word ook echt graag geaaid, maar dat kende ik niet vroeger, dus ik ben het allemaal nog wat aan het leren. Soms pak ik (uit onwetendheid of schrik) je hand een keer vast als je mij aait op een manier die ik niet leuk vindt of als ik me vergis tussen aaien en spelen. Nooit door je vel, ik doe het niet om pijn te doen, maar je moet bij mij vertrouwen opbouwen en ik heb een eigen willetje over hoe ik geaaid wil worden ;). Daarom word ik wel best niet bij kleine kindjes geplaatst. 

Op andere katten ben ik niet zo tuk, dus ik zoek een thuis voor mij alleen (en heel veel leuke speeltjes!).

Wil je eens kennis komen maken met mij? 

Wil je Skippy adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier