Tom

Troetelboy Tom

Hallo allemaal, ik ben Tom. Een kater van ongeveer 6 jaar oud. Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven en ik draag een serieuze rugzak met me mee, maar ondanks mijn verleden geniet ik elke dag nog heel erg van het leven. 

Ik ben een heel grote knuffelaar, met aaitjes en aandacht kan je me niet vervelen. Ik ben graag zo dicht mogelijk bij mijn baasje. Dutjes doe ik dan ook het liefst op jouw schoot of samen in bed. Ik ben ook vrij actief en speel graag, of dat nu met een speelmuisje is, een verloren gelopen kous of gewoon een pluisje op de grond, dat maakt voor mij niet uit.

Ik kan wel alleen zijn, maar het liefst ben ik altijd zo dicht mogelijk in jouw buurt en krijg ik zoveel mogelijk aaitjes en knuffels. Op dit moment heb ik geen speelmaatje. Ik weet niet hoe ik daarop zou reageren, maar ik denk dat ik dat wel graag zou hebben want nu ben ik soms eenzaam als mijn opvangmama weg is. Een langzame introductie is wel sowieso aan de orde. 

Door mijn medische achtergrond heb ik wel wat extra verzorging nodig. Mijn vacht zag er niet zo geweldig uit toen ik binnen kwam, maar met goede voeding en een fijne verzorging, wordt die vanzelf elke dag beter. Ik moet wel speciale voeding krijgen (hypoallergeen) omdat ik ibd heb, dat zal dus zo zijn voor de rest van mijn leven. Ik heb onlangs een operatie gehad aan mijn tandjes en waarschijnlijk zal ik er in de toekomst nog eentje moeten ondergaan. Mijn tandjes hebben al afgezien van het ruwe buitenleven. Verder heb ik in mijn straatleven ook FIV opgelopen, ik mag dus niet meer buiten en ik kan niet samenleven met andere katten zonder FIV.

Ik zoek dus een warme thuis waar ik verder kan genieten van het leven met veel knuffels en aandacht na mijn jaren op straat. Echt jonge kindjes zijn waarschijnlijk niet aan mij besteed omdat ik met momenten ook wel mijn rustige momentjes nodig heb. Hebben jullie toevallig zo’n plekje vrij? Lees zeker ook wat meer over FIV en wat dat betekent op onze website: https://zwerfkatinleuven.be/adoptie/

Wil je Tom adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier