Libby

Libby

Dag iedereen, mijn naam is Libby. Ik ben een kattin van ongeveer 12 jaar oud, dat kan al tellen he. 

Ik ben momenteel nog heel bang van alles en iedereen. Ik werd op straat gevonden, dus van mijn geschiedenis is niet veel geweten, maar ik hou duidelijk van rust. Ik hoop dat ik in de toekomst mijn rust kan vinden bij nieuwe baasjes die mij accepteren zoals ik ben. 

Ik ben geen knuffelkat en kom niet actief om aandacht vragen, ik vind mensen namelijk best eng. Als ik overdag lig te slapen in mijn verstopplekje word ik liever niet gestoord. Omdat ik zo goed als doof ben, hoor ik je ook niet aankomen en verschiet ik heel snel. Ik ga wel eens graag rondsnuffelen en onderzoeken, maar dat doe ik dan liefst ‘s nachts, als iedereen slaapt en ik het hele huis voor mij alleen heb. Op spelen hebben ze me hier nog niet kunnen betrappen, ik pak het leven liever wat kalmer aan. 

Een ideale thuis voor mij zou er eentje zijn waar ik de tijd krijg om helemaal te ontdooien en mijn rugzakje met stress achterwege te kunnen laten. Een fijn verstopplekje om te slapen en niet gestoord worden als ik daar geen zin in heb, dat is wat ik nodig heb om tot rust te komen. Hopelijk kan ik daarna wat openbloeien naar mensen toe.

Een thuis met kleine kinderen zal voor mij geen goede match zijn en op andere huisdieren ben ik ook niet tuk. Zoals ik al vermeld had, ben ik zo goed als doof, daarom word ik geplaatst als binnenhuiskat. Daarnaast krijg ik momenteel ook medicatie voor mijn stress en angst onder controle te houden, die zal je zeker nog een tijd moeten doorgeven. 

Hebben jullie misschien een mandje waarin ik tot rust kan komen? 

Omwille van haar hogere leeftijd, wordt de adoptiebijdrage voor Libby verlaagd naar 160 euro. 

Wil je Libby adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier