Lotje is niet meer ter adoptie!!

Lieve Lotje

Dag iedereen, ik ben Lotje! 

Ik ben een vijfjarige zachte kattin met mooie donkere tijgerkleuren, en kunstige spiralen op mijn zij. Ik geniet enorm van aaitjes en geborsteld worden. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen! Het liefst van al lig ik de hele avond lekker warm te fletsen op de schoot van mijn opvangmensen! Tussen mijn schoonheidsdutjes door, hou ik ervan om even te spelen met mijn eigen staart of met een balletje.
 
Het was voor mij wel even wennen aan mijn tijdelijke thuis bij mijn opvangmensen. En dit zal vermoedelijk ook zo zijn bij mijn forever home. Maar als je mij even de tijd geeft, zal je mij opnieuw zien openbloeien. Ik zal vanuit mijn veilig plekje beginnen te ontdekken en wie weet zelfs terug een stapje in de buitenwereld zetten, want daar kijk ik steeds vaker met interesse naar. 
 
Ik heb het wel niet zo voor te veel drukte en (nieuwe) onvoorspelbare dingen. Ook nu nog vlucht ik af en toe nog even naar een veilige plek als het even te veel wordt, om dan op mijn eigen tempo terug te komen. Het liefst van al kom ik dus terecht in een rustige thuis zonder andere huisdieren of jonge kinderen.
 
Heb jij een grote portie liefde voor mij en een gouden mandje om voorgoed in thuis te komen? Ik zal je eeuwig dankbaar zijn en belonen met veel warmte en aandacht!!!

Wil je Lotje adopteren? Vul dan snel het adoptieformulier in door op onderstaande knop te klikken.

Uitgebreide informatie over de adoptieprocedure, duo-plaatsing en over FIV vind je hier